CCM надгражда успешната си конструкция от едно цяло парче на обувка и добави още подобрения към ASM Super Tacks AS1.

CCM направи ключови подобрения на кънката Super Tacks AS1, за да предложи повече комфорт и защита. Общата височина на обувката е увеличена с 5 мм, за да се осигури по-добро увиване около високия глезен, като същевременно се осигурява по-добър комфорт при пързаляне. Увеличеният размер на удобните кантове в горната част на кънките ще облекчи натиска.

Отвън, CCM Super Tacks AS1 Senior Hockey Ice Hoke скейт ще включва еднократна обувка Monoframe 360, която е предназначена да увеличи обема на контакт между стъпалото и скейт. Анатомичното 360 градусово прилепване се увива около стъпалото за по-добро прилягане и контрол в рамките на скейт. Придвижвайки се към вътрешността на багажника, ядрото ще бъде изградено с твърдост на CCM Speedcore 3. Това топлинно формовано ядро ​​е супер леко и твърдо, което позволява на скейтърите да генерират повече енергия от своя ход.

CCM е поставил мемори пяна в корпуса на обувката, за да осигури по-подробен персонализирано обхващане на кракът на състезателя .
Кънките AS1 се предлагат с облицовката TotalDri Pro, която ще отдели влагата, за да запази краката ви сух през цялата игра. CCM също добави  грип в зоните с високо износване.

Super Tacks на CCM кънки AS1 ще се предлага с езика на Tritech Flex. Този формован език ще даде на играчите максимален конфорт, като същевременно предлага защита. Тези кънки ще се предлагат и с новите стелки на Orthomove на CCM, които ще предлагат индивидуални три размера сводове , за да се гарантира най-доброто прилягане на стъпалото към кънката.

Основата на ножа на  AS1е със SpeedBlade 4.0, който предлага про ниво на издръжливост и увеличен ъгъл на атака.
Ножа е най-високо качество на стоманена , оксидирана  за да осигури по-дълъг живот на ръба и по-добра издръжливост.


Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Кънки CCM Super Tacks AS1

  • Производител : CCM
  • Код на продукта : Кънки CCM Super Tacks AS1
  • Наличност : 2-3 дни
  • 1 390,00 лв.