Кънки JetSpeed ​​FT2 е направена с новата технология на обувката  от едно парче.  Новата технология L1TEFRAME 360 EVO, JetSpeed ​​FT2 надминава всички очаквания за лек и високо ефективни кънки.

Новата технология L1TEFRAME 360 EVO е значителна еволюция от предишното поколение. Безшевната обувка от една част е разработена без подметка, без шевове и без лепило във зоните с висок пренос на енергия, като осигурява на играчите прилягане толкова близо, че се превръща в естествено продължение на крака им.
Резултатът:
Чисто изпълнение.
Директен трансфер на енергия за експлозивна мощност и скорост.

Ново проектиран лек език с асиметрична гъвкава точка напълно се увива около крака ви, за да подобри прилягането ви. Премиум, обработен с оксид острие, който спомага за осигуряване на по-добри характеристики, по-дълъг живот на ръбовете и по-висока устойчивост на корозия. Разполага с 12% повече височина от стандартните остриета за по-добри завои и производителност.

Подплата
Totaldri pro + облицовка със защита от абразия от дишащи зони. Високопроизводителният влагоустойчив материал поддържа краката сухи и кънките леки.


Подложка за глезена
Мемори пяна с много плътност. Асиметричните подложки за комфортна пяна се обвиват анатомично около крака на играча за персонализирано прилягане и комфорт.

Език
Метатомичен език със защита от формована дантела. Асиметрична гъвкава точка за по-добра обвивка, с разширена защита и комфорт.

Междинна подметка
Лека композитна подметка. Подобрена платформа за трансфер на енергия .

Speedblade XS. Нов държач за бързо освобождаване на ножа.

Нож
Speedblade XS1 черен (+2 мм). Премиумният нож с оксидна обработка, осигурява по-твърд  и по-дълъг ръб с 12% повече височина от стандартните ножове за по-добри завои и маневреност.

Размери
6-12 D / EE


Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Кънки CCM Jet Speed FT2

  • Производител : CCM
  • Код на продукта : Кънки JetSpeed ​​FT2
  • Наличност : По поръчка
  • 1 550,00 лв.
  • 1 390,00 лв.